Bemutatkozás

Tapasztalt ügyvéd a megoldás!

 

Mivel ezt a honlapot olvassa és megoldást keres, nyilván az Ön helyzete sem mindennapi. Ügyvéd vagyok, így pontosan tudom, hogy nincs két egyforma ügy, ezért nem lehet hatékony és ezáltal elfogadható sem a sablonos védekezési stratégia. Ezért, miután feltárja Ön előttem azokat a tényeket, adatokat és információkat, amelyek a büntetőeljárás során jelentőséggel bírnak és a védelem ellátása során nélkülözhetetlenek, én kialakítom a védekezés módját és menetét azért, hogy az Ön vonatkozásában a lehető legkedvezőbb eredményt lehessen elérni. Ha szeretne tisztában lenni a lehetőségeivel és a várható következményekkel, akkor Önnek gyakorlott büntetőügyvéd jogi tanácsaira és teljes körű ügyvédi képviseletre van szüksége.

Tisztelt Látogató!

E honlap célja, hogy az internet adta lehetőségek segítségével, az általános információkat meghaladóan egy rövid tájékoztató keretében bemutatkozzam.

Tanulmányok:
-Magyar Testnevelési Egyetem ( 1992 )
-Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog- és Államtudományi Kar (2007)
-University of Cambridge-Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Diploma in „Introduction to the English and European Union Law” (2008)

Irodám Gödöllőn található, de –előzetes egyeztetést követően- készséggel állok ügyfeleim rendelkezésére Budapesten és Pest megyében egyaránt.

“Az ember mindig tudja az igazat, azt a másik igazságot, melyet a szerep, a jelmezek, az élet helyzetei eltakarnak.
De könnyebb sok embert találni, akik elég bölcsek ahhoz, hogy felfedezzék az igazságot, mint Egyet, aki elég rettenthetetlen ahhoz, hogy mindenféle szembenállás ellenére is, kiálljon érte.”

(Márai Sándor)